Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Κ. ΑΛΑΦΟΥΖΕ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΟ !!!

                Αμέσως μετά την πολυμετοχική περίοδο τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για το ποδοσφαιρικό τμήμα των πρασίνων και τότε μόνο ο κ. Αλάφούζος, προς τιμήν του, βγήκε μπροστά και ανέλαβε το δύσκολο έργο να συμμαζέψει το τμήμα  που παράπαιε σε όλους τους τομείς, με όλο το κόστος που συνεπάγετο.
             Την πρώτη χρονιά ο κόσμος του ΠΑΟ αναγνώρισε την δύσκολη προσπάθεια, χειροκροτώντας στις χαρές & στις λύπες, στις νίκες και στις ήττες. Η ομάδα έβγαζε υγεία, πήρε το κυπελλάκι με 4 άρα στον ΠΑΟΚ, κέρδισε τον αιώνιο στο τηγάνι, μα το σημαντικότερο ήταν ότι έπαιζε μπαλίτσα!
Μέχρι εκεί!


                Πέρυσι η ομάδα στην Ελλάδα μια έτσι μια γιουβέτσι, αποκλείστηκε από την Ξάνθη στο Κύπελλο, βρήκε πεθαμένο πάλι τον ΠΑΟΚ για να καταλάβει την 2η θέση και στην Ευρώπη τερμάτισε τελευταίος χωρίς ίχνος της ευρωπαϊκής του ταυτότητας! Επιτυχία κ. Αλαφούζε?

                 Φέτος πάλι χωρίς ουσιαστικές μεταγραφές, συντηρείται το ίδιο σκηνικό. Αποκλεισμός από κάποια Καμπάλα στην Ευρώπη, μπάλα για κολλύριο, γκρίνια παντού, περιπατητές ποδοσφαιριστές και ένας προπονητής που λέει ότι δουλεύει την άμυνα και είναι υψηλό το επίπεδο σε τέτοια παιχνίδια!!!! Άκουσον άκουσον!!! Πόσα χρόνια χρειάζεσαι για να φτιάξεις την άμυνα κ. Αναστασίου? & βεβαίως δίκιο έχετε, πολύ υψηλό το επίπεδο της ΚΑΜΠΑΛΑΣ!!!

              Αφήνεις την ομάδα χωρίς δεξί μπακ και δημιουργικό μέσο 2 ολόκληρα χρόνια, το βλέπεις και δεν κάνεις ΤΠΤ να το αλλάξεις!

              Σβήνεις την Ευρωπαϊκή νοοτροπία του PANATHINAIKOS και δίνεις "κρίσιμα ματς" με την ΞΑΝΘΗ και τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ!!! Άλλα κολλύρια εκεί!

         Πανηγυρίζεις στην Ξάνθη, λες και πήρες κανένα τίτλο, σε ένα παιχνίδι που ΠΑΛΙ δεν βλεπόταν η ομάδα!

         Δίνεις ΠΡΙΜ στους παίχτες διότι κέρδισαν ΠΛΑΤΑΝΙΑ-ΛΕΒΑΔΙΑΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΛΟΝΗ στην Λεωφόρο! Άκουσον Άκουσον!!!

Στηρίζεις έναν προπονητή που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ !!!

Διατηρείς ομάδα scouting που σου φέρνει ΣΑΠΑΚΙΑ (βλ. τον σακατεμένο ΕΣΙΕΝ).

       Επιτέλους, διώχνεις τον Αναστασίου και μου φέρνεις ποιον? Τον Κώστα Τσάνα της Σερβίας? Τον under 21? ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ??!!!! Εδώ ο αιώνιος σου έχει τον προπονηταρά ΣΙΛΒΑ με βαρύ βιογραφικό και αποδεδειγμένες ικανότητες, το Αεκάκι φέρνει ολόκληρο ΠΟΓΙΕΤ από την PREMIER LEAGUE και ο Ρωσοπόντιος στον ΠΑΟΚ έχει τον ογκόλιθο ΤΟΥΝΤΟΡ, εσύ under 21 ?ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ?

& όλα αυτά ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΝΤΑΣ  τον κόσμο του ΠΑΟ, μιλώντας για Πρωτάθλημα! Για πόσο Χαζούς τους περνάς τελικά? Ά ξέχασα, μας φταίει η ΠΑΡΑΓΚΑ & η διαιτησία, που δεν βλεπόμαστε!
κ. Αλαφούζε κόψε τα παραμύθια & πες την αλήθεια στον κόσμο. Μέχρι εκεί μπορείς! Πες ξεκάθαρα ότι όσο δεν παίρνει κάποιος την ομάδα να επενδύσει, οι στόχοι της θα είναι η 2-3 θέση στη Σαπιολίγκα και το Κυπελλάκι μια στο τόσο!

        Αν ήσουν μάγκας θα ακολουθούσες το παράδειγμα του Δημητράκη, που έφτιαξε ομάδα που κερδίζει & τους διαιτητές!
Γιαυτά κ. Αλαφούζε μικραίνεις τον ΠΑΟ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου