Κυριακή 10 Μαΐου 2015

EΧΕΙ ΨΩΜΙ Η ΚΥΡΙΑΚΗ !

              Δύο στα τρία χθες με την ΧΑΛ να αυτοκτονεί. Αρχίζουν τα πράγματα να ξεκαθαρίζουν πάντως ως προς τις θέσεις υποβιβασμού. ΧΑΛ στην Αγγλία (καλά να πάθει), ΕΒΙΑΝ στη Γαλλία ( τί ματσάρα Θεέ μου!), είναι με το ενάμισι μπούτι στο φούντο. Βλέποντας το κουπόνι της Κυριακής διακρίνω κάποια παιχνιδάκια που μου κλείνουν το μάτι.


ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ-ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΓΚ 2 (3.50) Αυτό που είδα χθες στη β΄ Γερμανίας, με ΟΛΟΥΣ τους καιόμενους να παίρνουν ξερά διπλά σε δύσκολες έδρες & τους άνετους να κάνουν τα στραβά μάτια (τα είπαμε χθες), με οδηγούν στο διπλό της σκληροτράχηλης Άιντραχτ. Το έχει παλέψει πολύ & δεν θα τα παρατήσει εδώ, άλλωστε το πρόγραμμα την ευνοεί. Την απόδοση του διπλού εγώ πάνω από 2.70 δεν θα την έδινα & τώρα την αγοράζω 3.50!!!

ΚΟΛΩΝΙΑ -ΣΑΛΚΕ 2 (2.70) Καλή ομάδα σε καλή απόδοση. Η ΑΟΥΣΜΠΟΥΡΓΚ την προσπέρασε & η ΚΟΛΩΝΙΑ ετοιμάζεται για διακοπές.

ΕΜΠΟΛΙ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 2 (2.60) Ποια ΕΜΠΟΛΙ θα κοντράρει την Φιόρε? Αδικεί τον εαυτό της η φιλοξενούμενη, που παρά την κούραση της, γλυκάθηκε με την Ευρώπη & δεν το παίζει. Ριξτε μια ματιά πιο νωρίς & αν η ΣΑΜΠΤΟΡΙΑ κερδίσει ΣΦΑΞΤΕ ΤΟ!

ΑΛΜΕΡΙΑ-ΜΑΛΑΓΑ 2 (3.10) Κατά την άποψη μου η ΑΛΜΕΡΙΑ θα είναι η μία ομάδα που θα συνοδεύσει την ΚΟΡΔΟΒΑ. Η ΜΑΛΑΓΑ θέλει πίσω τους βαθμούς που έχασε από την κολλητή της ΕΛΤΣΕ την προηγούμενη εβδομάδα, & ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ!!! 

ΣΑΡΑΓΟΣΑ-ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ 1 (2.00) Νίκη στο πιο βατό παιχνίδι του προγράμματος θέλουν οι γηπεδούχοι, για να μην πουν αντίο από τώρα στα play-off ανόδου.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΜΠΡΙΖ 1 (2.10) Το γράφω με κίνδυνο να εκτεθώ, αλλά ποντάρω στον εγωισμό της βαριάς φανέλας & στην κόπωση που βγάζουν οι φιλοξενούμενοι στο πιο σημαντικό σημείο της κούρσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου